KARAOKE BIJ THE REX

karaoke

Speciaal karaoke apparaat

Hoewel The Rex natuurlijk een poolcentrum is, is er daarnaast nog iets geweldig leuks te beleven bij The Rex! Er is namelijk ook een speciaal karaoke apparaat waar u uzelf heerlijk bij kunt uitleven en uw beste zangtalenten kunt tentoonstellen! De een heeft dit talent wellicht iets meer als een ander maar dat mag de pret uiteraard niet drukken. Iedereen is welkom bij deze uitermate plezierige bezigheid en het is dan ook altijd gezellig bij het karaoke apparaat.  Het muziekbestand is ontzettend groot en er zijn dan ook tal van klassiekers na te zingen, maar natuurlijk ook vele andere nummers.

Karaoke staat altijd garant voor ontzettend veel plezier

Komt u naar The Rex met een grote groep mensen dan is het gebruiken van de karaoke dan ook ontzettend aan te raden! Karaoke staat altijd garant voor ontzettend veel plezier en voor plezier kunt u nou eenmaal perfect terecht bij The Rex poolcentrum dus dan mag de karaoke natuurlijk niet missen.

Prijzen

Klein Karaoke:
Zondag t/m Donderdag: Minimale besteding van €50,00 per uur*
Vrijdag, Zaterdag & Feestdagen: Minimale besteding van €60,00 per uur*

Groot Karaoke:
Zondag t/m Donderdag: Minimale besteding van €60,00 per uur*
Vrijdag, Zaterdag & Feestdagen: Minimale besteding van €80,00 per uur*

*Het gebruik van de karaoke ruimte is gratis. Een besteding van het minimale bedrag per uur aan consumpties is verplicht. (minimale huur kamer = 2 uur)